Mindful Walk voor bedrijven

De Mindful lunch Walk online is het perfecte team uitje tussen de digitale meetings door. De online workshop kan op ieder moment van de dag worden georganiseerd.

Iedere deelnemer loopt in zijn of haar eigen woonplaats. Wandelend in het dorp, park, bos of door de weilanden.

Iedereen loopt individueel maar toch online met elkaar verbonden. De Mindful Walk instructeur staat constant in verbinding met de deelnemers.

Na een online introductie door onze instructeur gaan de deelnemers zelfstandig op pad. Tijdens het wandelen gaat de telefoon in de jas en blijven de “Airpods” aan. Zo krijgen de deelnemers tussen het wandelen door leuke oefeningen die zij direct kunnen toepassen.

Na de online Mindful Walk workshop vindt een korte nabespreking plaats waarna de deelnemers weer fris en fruitig de dag kunnen vervolgen.

Mindful walk is wandelen op een ontspannende én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, focus op ademhaling en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en meer stil te staan in het hier en nu.

Meer energie en focus

Met een Mindful Walk ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning. Daarbij is het makkelijk te leren en toe te passen, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling met collega’s. Daarbij kan je deze ervaring weer meenemen in je werk en dagelijks leven.

Resultaat:

☑  Toename van focus en creativiteit!

Bewegen maakt dat wij loskomen van vaste denkpatronen. Wij worden dus niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter.

☑  Meer energie! 

Per dag ademen wij gemiddeld 23.000 keer. Met de juiste ademhaling neemt ons lichaam tien tot twintig procent meer zuurstof op.

☑  Stressreductie! 

NLP biedt ons de mogelijkheid om ons gedrag en onze gedachten te beïnvloeden. Wij worden hierdoor flexibeler en duidelijker in onze keuzes.

☑  Bewustwording! 

Mindfulness vergroot de aandacht en vergevingsgezindheid. Dit heeft een positief effect op ons immuunsysteem en onze hersenen.

☑ Echtheid. 

Niet alleen handelen vanuit het hoofd, maar in balans met hoofd en hart! Dit maakt dat wij meer autonomie ervaren.

 

U kunt zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken.