Mindful Walk

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MINDER STRESS EN MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Je wandelcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Kosten

De cursuskosten bedragen €129,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief.

Je kan kennismaken met Mindful Walk door een eenmalige kennismakingsclinic te volgen. De kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15 per clinic.

Cursusaanbod

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. Volgens dit concept zijn in Nederland en België ruim 160 gecertificeerde Mindful Run Instructeurs actief die de 5-weekse Mindful Run – en Mindful Walk cursus verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om in je eigen omgeving de 5-weekse cursus te volgen.

Cursus data

Geen evenementen gevonden!

U kunt zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken.