Mindful Run 4 Kids

Met Mindful Run 4 Kids laat je kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennismaken met het toepassen van Mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het (hard)lopen.

Wanneer we kinderen leren omgaan met hun emoties van vandaag, geven we ze de vaardigheden die ze nodig hebben om in de toekomst meer balans te ervaren. Omdat ons motto is: “Jong geleerd is oud gedaan!”.

Hoe prettig zal het zijn als kinderen op een leuke en vooral ontspannen manier kunnen kennismaken met de 7 pijlers van Mindfulness. Dat kinderen de kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? En dat ze deze pijlers praktisch kunnen toepassen in hun eigen leven?

De voordelen zijn groot. Want hierdoor kunnen kinderen beter omgaan met de verschillende omstandigheden in hun leven. Daarnaast vergroten kinderen hiermee hun aanwezigheid in het ‘hier en nu’. Onze missie is om de emotionele intelligentie van kinderen te koesteren (een emotie te voelen en laten voortduren) en professionals die werken met deze kinderen de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 Kids te geven die ze nodig hebben om deze kinderen gelukkiger te maken en meer in balans te laten komen.

Wij laten zien dat je met de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 Kids kinderen leert om in balans te zijn op het niveau van lichaam, ziel en geest.

Cursus data

Geen evenementen gevonden!

U kunt zich aanmelden door op onderstaande knop te klikken.

U kunt zich tot 5 dagen voor aanvang van de cursus aanmelden. Of neem bij twijfel contact met me op.