Kast_georganiseerd

Mijn werkwijze

Stap 1: Het 1e contact

Het kan een hele stap zijn voordat je besluit om hulp te vragen. Als je met mij contact hebt opgenomen via mail, app of social media, zal ik telefonisch contact met je opnemen. Tijdens deze korte kennismaking, gaan we samen kijken wanneer we een vrijblijvend intakegesprek kunnen inplannen.

Stap 2: Intake gesprek

Het intakegesprek is bedoelt om mij een goed beeld te geven van je situatie en je daarbij behorende hulpvraag.  Deze intake doen we bij jou thuis. Dit helpt mij om een nog beter beeld te krijgen van de situatie en hulpvraag. Tijdens dit gesprek zal ik je uitleggen hoe ik je bij je hulpvraag kan ondersteunen. Dit intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Je hebt dan al een hele stap genomen!

Stap 3: Werkafspraak

Wil je verder met je hulpvraag, dan gaan we samen een plan van aanpak opstellen. In dit plan van aanpak zetten we welke ruimte we gaan aanpakken, hoeveel tijd we daaraan gaan besteden en welk resultaat je wilt behalen. Gaat het over meer tijd dan 3 uur, dan nemen we ook een planning op. Zo weten we van te voren precies wanneer we wat gaan doen. Meestal werk ik in blokken van 3 uur. In 3 uur boek je al snel zichtbaar resultaat, zonder het risico meteen over je eigen grenzen heen te gaan. Let op, we doen dit samen en bepalen dan ook samen het tempo. Het kan natuurlijk best voorkomen dat we tijdens het opruimen spullen met emotionele waarde tegenkomen. Let op, we doen dit samen en bepalen dan ook samen het tempo.

Stap 4: Evaluatie/Nazorg

Zit onze afgesproken tijd erop, dan kijken we samen terug hoe alles tot nu toe is verlopen. Natuurlijk hoor ik dan graag van je hoe je alles hebt ervaren en of je het gewenste resultaat hebt behaald. Na 4 weken zal ik telefonisch contact met je opnemen, om te horen hoe alles dan gaat. 

 

 

Wilt u meer informatie?