Kast_georganiseerd

Ruimte in huis

Je hoeft het niet los te laten alleen anders leren vasthouden. Een ruimte in je huis. Denk aan de zolder, je garage of een opbergkast/bijkeuken.

Dit zijn mooie ruimtes om spullen op te bergen en de meeste mensen doen dat ook. Maar naarmate we ouder worden en de gezinssamenstelling misschien veranderd is, bewaren we ook meer spullen. Vaak zetten we het er gewoon bij, want waar moet het anders. En dan is het opeens zover, waar moet ik het nu kwijt? He ik kan niet meer zo makkelijk op zolder lopen en bij de wasmachine komen. De werkbank is ook niet vrij om even te klussen.

  • ik kan er moeilijk bij/langs
  • waar heb ik dat ook alweer gelaten?
  • ggrrr ruim je zooi toch eens op…..

Ik ben er om je huis (weer)  leefbaar te maken.

Opruimen met senioren

  • verhuizen van groot naar klein
  • dostatning, opruimen voor je dood

Voor PGB houders met een indicatie ‘begeleiding’, kunnen de diensten van Remindset betaald worden uit het PGB. Tevens bied ik ook ondersteuning aan WMO cliënten.

Wilt u meer informatie?